Lokasina di Zhangjiagang, kota palabuan caket Shanghai, sapanjang Yangzi Walungan, Zhangjiagang City Daking Jewellery Co., Ltd. parantos didirikeun taun 1992. Kami parantos kalibet dina ngokolakeun mutiara, ngadamel pabrik. Mendesain sareng ngekspor perhiasan mutiara, perhiasan pérak, perhiasan emas salaku ogé perhiasan batu semi-permata sareng perhiasan kostum fashion langkung ti 28 taun.

  • hezuo01
  • hezuo02
  • hezuo03
  • hezuo04
  • hezuo06
  • hezuo